Home / Vorming / Krachtig communiceren met ouders – ONLINE

Laden Vormingen

« Alle evenementen

  • Dit vorming is voorbij.

Krachtig communiceren met ouders – ONLINE

11 december 2021, 10:00 - 13:00

- €50

! Deze vorming is gewijzigd van deels fysiek naar volledig ONLINE en enkel nog in de voormiddag.

Waar mensen samen komen, kan een vrijheidsruimte ontstaan of een strijdtoneel. Het liefst komt er dankzij het oudergesprek meer ruimte voor de ontwikkeling van het kind.

Soms lukt dat vanzelf, soms zijn er hindernissen. Bewust stilstaan bij wanneer, hoe en waartoe een gesprek doorgaat, vergroot de kans op een opbouwende ontmoeting. Een dieper begrip van wat praten met elkaar betekent, verbetert de communicatie. In de voormiddag schetst Pia het gesprek als een organische, levende gebeurtenis. Uitnodigende en blokkerende gespreksstijlen worden toegelicht. Er is mogelijkheid tot vragen en uitwisseling.

We proberen ook tijd te maken om ervaringen te delen. De vorming is bedoelt voor leraren en zorgpersoneel uit steinerscholen.

Docent

Pia Leurs (1961) studeerde taalkunde, verdiepte zich in de algemene en antroposofische pedagogie en in de tantrische zijnsgeoriënteerde therapie. Zij geeft les en heeft een praktijk voor opvoedingsondersteuning en persoonlijke ontwikkeling.

Inschrijven

Inschrijven kan tot enkele dagen vooraf de start van de cursus.
De inschrijvingskost is 50 euro. Bij je inschrijving kan je aangeven of de inschrijvingskost rechtstreeks aan de school moet gerekend worden (via factuur), of je zelf instaat voor de betaling en dit aan de hand van een overschrijving met de mededeling van de cursuscode: 21NO04

De inschrijvingen zijn afgelopen voor deze vorming.
Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen.

Locatie

ONLINE

Organisator

Pedagogische Begeleidingsdienst
Telefoon:
03/213 23 33
E-mail:
lieselotte.mombaerts@steinerscholen.be
Site:
www.steinerscholen.be

Locatie

ONLINE

Organisator

Pedagogische Begeleidingsdienst
Telefoon:
03/213 23 33
E-mail:
lieselotte.mombaerts@steinerscholen.be
Site:
www.steinerscholen.be