Pia Leurs

Pia Leurs (1961) studeerde taalkunde, verdiepte zich in de algemene en antroposofische pedagogie en in de tantrische zijnsgeoriënteerde therapie. Zij geeft les en heeft een praktijk voor opvoedingsondersteuning en persoonlijke ontwikkeling.

Opvoeden is een belangrijke taak die veel voldoening geeft. Tegelijk vraagt het soms veel van ouders, leraren en verzorgers. Kinderen tonen op allerlei manieren wat ze nodig hebben. Ze doen dat soms met gedragingen die het ons als volwassene lastig maken. Door samen goed te kijken naar de betekenis van het gedrag van kinderen, worden veranderingen mogelijk die meer geluk brengen voor iedereen.

We willen allemaal iets betekenen voor medemensen. We horen er graag bij en koesteren tegelijk onze vrijheid. Soms lijden we onder gebrek aan contact of ervaren we onze omgeving als een belemmering. Ons gevoel van eigenwaarde kan door (vroegere) afwijzing aangetast zijn zodat we minder vreugde beleven dan we eigenlijk zouden willen. Ik onderzoek graag samen met jou wat je in de weg staat om gelukkig en veerkrachtig te leven.

Ik benader moeilijkheden graag optimistisch. Vastgelopen situaties kunnen weer in beweging komen.  Dan volgt een ontwikkeling naar meer ontspanning en waarachtigheid. Dat is iedere keer opnieuw een fantastische ervaring.

Meer info over Pia: wordenwiejebent.be

Komende vormingen

Momenteel geen vormingen gepland.