Toevoegen aan je kalender

Startdatum
23/03/2024 09:30
Einddatum
23/03/2024 12:00
Focus
agogische vorming (voor taken buiten de klas)
Onderwijsniveau
secundair onderwijs, basisonderwijs
Tijdstip
voorjaar
Prijs

30 euro

Locatie
Antwerpen
Plaats

Gitschotellei 188, 2600 Antwerpen

Intervisie aanvangsbegeleiders

Code cursus: 24VA02

Intervisie aanvangsbegeleiders

Elke aanvangsbegeleider krijgt te maken met specifieke uitdagingen. Hoe coachen we de professionele ontwikkeling van een startende leraar? Kunnen we zuiverheid behouden in onze rol wanneer personeelsevaluatie aan de orde is? Kunnen we de krachtlijnen van de steinerpedagogie op inspirerende wijze duidelijk maken? In deze sessie gaan we op onderzoek. Door intervisie rond casussen uit onze praktijk versterken we onze eigen veerkracht.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met zaterdag 16 maart. De inschrijvingskost is 30 euro. Bij je inschrijving kan je aangeven of de inschrijvingskost rechtstreeks aan de school moet gerekend worden (via factuur), of je zelf instaat voor de betaling en dit aan de hand van een overschrijving met de mededeling van de cursuscode.

Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen.

Docent

Docent: Ineke Docx

Ineke Docx stond vele jaren in voor de begeleiding van het leertraject bio en biodynamische landbouw van Landwijzer vzw in Antwerpen. Van info avond tot eigen bedrijfsplan stond ze naast de cursisten en volgde ze de groepen op. Ze bouwde veel ervaring op in het begeleiden van intervisiemomenten en is ook aangesloten bij de BD…

Meer info over: Ineke Docx