Toevoegen aan je kalender

Focus
agogische vorming (voor taken buiten de klas)
Onderwijsniveau
secundair onderwijs, basisonderwijs
Tijdstip
voorjaar
Prijs

30 euro / sessie

Intervisie aanvangsbegeleiders

Code cursus: 24VA02

Intervisie aanvangsbegeleiders

Elke aanvangsbegeleider krijgt te maken met specifieke uitdagingen. Hoe coachen we de professionele ontwikkeling van een startende leraar? Kunnen we zuiverheid behouden in onze rol wanneer personeelsevaluatie aan de orde is? Kunnen we de krachtlijnen van de steinerpedagogie op inspirerende wijze duidelijk maken? In deze namiddagessies gaan we op onderzoek. Door intervisie rond casussen uit onze praktijk versterken we onze eigen veerkracht.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 1 week voor de sessie(s). De inschrijvingskost is 30 euro per sessie. Bij je inschrijving kan je aangeven of de inschrijvingskost rechtstreeks aan de school moet gerekend worden (via factuur), of je zelf instaat voor de betaling en dit aan de hand van een overschrijving met de mededeling van de cursuscode.

Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen.

Praktische info

2 halve dagen, in het voorjaar – meer info volgt.

Docent

Docent: Ineke Docx

Ineke Docx stond vele jaren in voor de begeleiding van het leertraject bio en biodynamische landbouw van Landwijzer vzw in Antwerpen. Van info avond tot eigen bedrijfsplan stond ze naast de cursisten en volgde ze de groepen op. Ze bouwde veel ervaring op in het begeleiden van intervisiemomenten en is ook aangesloten bij de BD…

Meer info over: Ineke Docx