Toevoegen aan je kalender

Startdatum
16/10/2024 09:30
Einddatum
16/10/2024 12:30
Focus
agogische vorming (voor taken buiten de klas)
Onderwijsniveau
secundair onderwijs, basisonderwijs
Tijdstip
voorjaar, najaar
Prijs

35 euro per sessie

Locatie
Antwerpen, Gent
Plaats

Kasteellaan 435, 9000 Gent

Intervisie leidinggevenden 2024-2025

Code cursus: 24NLA02

Beschrijving

In het intervisie-aanbod voor leidinggevenden krijgen collega-schoolleiders de kans om in kleine groep (4 tot 6 deelnemers) stil te staan bij concrete vragen waarmee zij in hun rol geconfronteerd worden. Elke deelnemer wordt uitgenodigd om vooraf een persoonlijke professionele uitdaging als werkvraag te kiezen, die zij/hij als mogelijke casus op de intervisiebijeenkomst inbrengt. Er worden 4 tot 5 bijeenkomsten gepland per schooljaar. Op elke bijeenkomst wordt 1 werkvraag uitgediept. Deze uitwisseling onder collega’s biedt een welkome ondersteuning bij de vele, vaak persoonlijke uitdagingen, die je dagelijks als leidinggevende ervaart. De toegepaste intervisiemethodiek is gebaseerd op het U-proces en biedt niet enkel mogelijke oplossingen voor je werkvraag, maar ook meer inzicht in de relatie tussen je werkvraag en je persoonlijke leerweg.

De startbijeenkomst gaat door op woensdagvoormiddag 16 okt 2024 in Landwijzer in Gent. De overige intervisie momenten gaan door op woensdag- of vrijdagvoormiddag in overleg met de deelnemers. De locatie voor deze momenten is afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers. Dit kan Gent of Antwerpen zijn.

Van zodra de inschrijvingstermijn is afgelopen, krijg je een formulier toegestuurd om je voorkeur door te geven voor overige data en de locatie van jouw voorkeur.

Inschrijven

Inschrijven kan via de link hieronder tot en met 9 oktober 2024. De inschrijvingskost bedraagt 35 euro per sessie. Bij je inschrijving kan je aangeven of de inschrijvingskost wordt betaald door jouw school, dan wel je zelf instaat voor de betaling.

Van zodra je je inschrijft, is ons annuleringsbeleid van toepassing. Deze kan je hier nalezen.

Sessies

16/10/2024 09:30 16/10/2024 12:30 Startsessie Landwijzer Gent

Praktische info

De startbijeenkomst gaat door op woensdagvoormiddag 16 okt 2024 in Landwijzer in Gent.
De overige intervisie momenten gaan door op woensdag- of vrijdagvoormiddag in overleg met de deelnemers. De locatie voor deze momenten is afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers. Dit kan Gent of Antwerpen zijn.

In Gent gaan de sessies door bij Landwijzer vzw op wandelafstand van station Gent-Dampoort; in Antwerpen gaan ze door in het secretariaat van de Federatie op wandelafstand van station Antwerpen-Berchem.

Van zodra de inschrijvingstermijn is afgelopen, krijg je een formulier toegestuurd om je voorkeur door te geven voor data en locatie.

Docent

Docent: Geert Iserbyt

Geert begeleidt al meer dan 10 jaar intervisie met leidinggevenden en leerkrachten van Steinerscholen.  Het intervisiewerk, dat hij aanbiedt, is geïnspireerd op het U-proces en is gericht op het oordeelvrij waarnemen van de intervisievraag, waarbij we op zoek gaan naar de vraag 'Hoe connecteert mijn werkvraag met mij als persoon?'. In een 2e beweging gaan…

Meer info over: Geert Iserbyt